Gratis cadeau bij iedere bestelling
Versleutelde transacties
Laagste prijsgarantie
Nu ook achteraf betalen met Afterpay

Aptus

Aptus Regulator

Aptus Regulator is een booster die de gehele cyclus te gebruiken is en het ondersteunt zowel de groei- als de bloeifase. Door het toevoegen van regulator van Aptus wordt het gewas sterker, krijgt het dikkere tengels en is beter tegen stress bestand.
€57,95

Aptus Topbooster

Aptus topbooster is een combinatie van een bloei- en afbloeistimulator. Het is 100% organisch met actieve stoffen die de vorming van bloemen stimuleren.
€24,99

Aptus P-Boost

P-Boost bevat fosfor en linksdraaiende aminozuren. P-Boost is volledig wateroplosbaar en laat geen residuen achter.
€19,99

Aptus Enzym+

Aptus Enzym+ is een krachtige mix van enzymen met elk een ander doel en functie. Deze enzymen maken het worteloppervlak schoon, ruimen dood organisch materiaal en wortelresten op, maken overtollige voedingszouten weer opneembaar en stabiliseren de EC-waar
€9,95

Aptus CaMg-Boost

Aptus CaMg-Boost voorkomt tekorten aan calcium en magnesium in uw plant. CaMg-Boost bevat calcium, magnesium en aminozuren. Aptus CaMg-Boost is bovendien volledig in water oplosbaar en laat geen residuen achter.
€18,95

Aptus Nutri Spray

Nutri Spray is een mengsel van natuurlijke surfactanten, stimulatoren en micro-elementen en wordt gebruikt als bladmeststof. Het levert essentiële micro-elementen tijdens de gehele groeicyclus en laat een natuurlijke laag achter op het blad om deze te bes
€11,99

Aptus Fulvic Blast

Fulvic-blast bevat essentiële micro-elementen die direct opneembaar zijn voor de plant. Ook bevat Fulvic-Blast hoge concentraties fulvinezuren die als een natuurlijke chelator fungeren.
€25,99

Aptus Humic-Blast

Aptus Humic-Blast stimuleert het wortelstelsel en het bodemleven en verbetert tevens de opneembaarheid van meststoffen. Humic-Blast zorgt voor een betere bodemstructuur, neutraliseert zouten en zuren in het medium en verhoogt de water retentie capaciteit.
€25,95

Aptus Bioshark Soil Attack Liquid

Aptus Soil Attack Liquid is een 100% organisch product dat niet schadelijk is voor nuttige insecten en voorkomt problemen met bodeminsecten die zich in het substraat nestelen en het wortelsysteem aantasten.
€19,95

Aptus Bioshark Dislike

Aptus Bioshark Dislike is de ultieme bescherming voor het gewas. De Bioshark Dislike van Aptus beschermt het gewas voor verschillende soorten problemen, zoals vliegende, kruipende en zuigende insecten die zich op of rondom de plant nestelen.
€26,95

Aptus System Clean

Aptus System-Clean is een krachtig oxidatiemiddel dat bacteriologische aanvallen, verstoppingen en ophoping van voedingsstoffen in irrigatiesystemen voorkomt.
€22,95

Aptus Startbooster

Aptus startbooster is een speciaal samengestelde organische wortel- en groeistimulator.
€21,99

De door Aptus Plant Tech aangeboden producten behoren tot het absolute topsegment in de professionele land- en tuinbouw. Aptus Plant Tech biedt kwalitatief hoogwaardige producten aan die voor zichtbaar resultaat zorgen en toegevoegde waarde leveren. Dit houdt in dat er geen standaard producten (zoals basis NPK meststoffen) of sterk verdunde producten worden aangeboden. Ieder product is ontwikkeld volgens de laatste wetenschappelijke inzichten, uitgebreid getest en volgens geldende productiestandaarden geproduceerd en verpakt. De producten van Aptus Plant Tech voldoen aan de verwachtingen van de klanten door voor meetbare resultaten te zorgen. Aptus Plant Tech heeft eigen expertise in de ontwikkeling van meststoffen voor de professionele tuinbouw.

Aptus Plant Tech heeft van alle producten zelf de kennis in huis en beschikt over eigen formuleringen. Onderzoek en ontwikkeling worden zelf en in samenwerking met universiteiten en goed aangeschreven testcentra uitgevoerd. De producten worden dus niet van een producent of groothandel gekocht en enkel doorverkocht. Dit maakt Aptus Plant Tech tot een professionele partner die kan voldoen aan uw specifieke behoefte.

Lees meer
Lees minder
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Gratis cadeau bij iedere bestelling
Versleutelde transacties
Laagste prijsgarantie
Nu ook achteraf betalen met Afterpay