Gratis cadeau bij iedere bestelling
Versleutelde transacties
Laagste prijsgarantie
Nu ook achteraf betalen met Afterpay

Spectrum King

Spectrum King Closet Case 140W

De Spectrum King Closet Case is een Led kweeklamp van 140 wa..
€515,90

Spectrum King Mother's Lil' Helper 140W

Mother's Lil' Helper van Spectrum King is een zeer efficiën..
€504,90

Spectrum King SK LowPro Veg (Groei)

De LowPro Veg Kweeklamp werd geboren uit noodzaak voor comme..
€1.276,00

Spectrum King SK602+GH LED

De enige LED-kweeklamp die nóg feller is dan de SK600 is de..
€1.978,90

Spectrum King Closet Case 100W

De Spectrum King Closet Case is een Led kweeklamp van 100 wa..
€383,90

Spectrum King SK402 + 120º

De Spectrum King 402+ 120˚ is de sterk opgewaardeerde versi..
€1.098,90

Spectrum King Mother's Lil' Helper 100W

Mother's Lil' Helper van Spectrum King is een zeer efficiën..
€427,90

Spectrum King LED heeft vijf jaar besteed aan de ontwikkeling van hun kweeklampen, omdat ze een lichtspectrum wilden dat exact het spectrum van de zon nabootst. Het idee hierachter is dat planten al miljoenen jaren in zonlicht groeien en zich volledig aan zonlicht hebben aangepast. Waar andere LED-merken de lichtbehoefte van de plant als uitgangspunt hebben gekozen en zich van daaruit hebben ontwikkeld, nam Spectrum King de zon als uitgangspunt. Het resultaat is een zeer krachtig LED-kweeklampje dat een zichtbaar wit licht produceert. Wanneer we kijken naar een Spectrum King-groeilicht met een donkere bril, zien we echter veel kleine dioden in verschillende kleuren. Het feit is dat de combinatie van alle zichtbare kleuren van het licht gecombineerd, wit maakt. Precies hetzelfde als met de zon.


De theorie hierachter is dat, hoewel blauw en rood kleuren zijn die de plant nodig heeft voor het uitvoeren van fotosynthese, de plant ook andere kleuren nodig heeft om zich optimaal te ontwikkelen. Bovendien zou een overschot aan blauw en rood licht leiden tot verzadiging van de plant, waardoor deze ongeschikt wordt om zich tot zijn maximale potentieel te ontwikkelen. Een volledig spectrum zorgt ervoor dat de plant een natuurlijke foto-ademhaling ondergaat, waardoor het harder werkt en meer voedsel binnenkrijgt, wat leidt tot gezondere groei, een sterkere plant en een beter eindresultaat. Spectrum King LED-lampen maken gebruik van passieve koeling. Het ontwerp en de extra efficiënte warmtegeleiders zijn verantwoordelijk voor de snelle en effectieve afvoer van warmte. De lichten werken heel stil. Spectrum King groeilampen worden een beetje warmer dan LED-groeilampen met actieve koeling, maar de vrijgegeven warmte is slechts een fractie van de warmte die u ervaart bij het gebruik van een HPS-groeilicht.


Spectrum King LED-kweeklampen zijn ook zeer betrouwbaar. Ze zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen en zijn IP65-gecertificeerd, wat betekent dat ze voldoen aan de internationale normen voor apparatuur die bedoeld is voor gebruik in vochtige omstandigheden. Het gebruikte materiaal, de techniek en afwerking zorgen ervoor dat de Spectrum King groeilampen gemakkelijk 10 jaar mee kunnen gaan.

Lees meer
Lees minder
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen
Gratis cadeau bij iedere bestelling
Versleutelde transacties
Laagste prijsgarantie
Nu ook achteraf betalen met Afterpay